Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronapandemin medför flera tillfälliga förändringar inom NU-sjukvården, exempelvis vad gäller besök på sjukhuset och verksamheten på vissa enheter.  Läs mer på NU-sjukvården samlingssida om coronavirus

Prickmottagning på Uddevalla sjukhus den 13 och 16 maj 2019

Har du ett märke på huden du funderar över? Den 13 och 16 maj öppnar NU-sjukvårdens hudmottagning upp för prickmottagning där du kan fråga om ditt märke på huden.

Euromelanoma är en europeisk satsning för att förebygga och upptäcka malignt melanom och andra former av hudcancer. I 2019 kommer Euromelanoma att äga rum vecka 20. Precis som tidigare år kan du under denna vecka boka tid för undersökning på NU-sjukvårdens hudmottagning på Uddevalla sjukhus.


Uppdatering 3 maj 2019:

Tiderna är nu fullbokade för prickmottagningen på NU-sjukvårdens hudmottagning den 13 och 16 maj. Om du inte fått tid och du har något misstänkt i huden, så ska du söka hos din vårdcentral.


Tiderna går endast att boka via nätet.  Du bokar tid för ett specifikt märke som du funderar över och att du kan bara boka en tid per personnummer.

Bara den som är 18 år eller äldre kan få en tid. Sedvanlig patientavgift gäller och du debiteras för uteblivet besök.

Får du ingen tid hos NU-sjukvårdens hudmottagning den 13 eller 16 maj och du har något misstänkt i huden, så ska du söka hos din vårdcentral.

I Sverige är hudcancer den tredje vanligaste cancerformen, efter bröstcancer hos kvinnor och prostatacancer hos män.

Senast uppdaterad: 2019-05-03 08:38