Ny verksamhetschef för neuro- och rehabkliniken

Janne Malmborg

Janne Malmborg är ny verksamhetschef för neuro- och rehabkliniken i NU-sjukvården. Han är på plats i sin nya roll sedan januari. Han kommer från en tjänst som områdeschef för hjälpmedel och läkemedelsnära produkter i Regionservice.

- Hjälpmedelsverksamheten har en stor bredd, säger Janne Malmborg. Ungefär var tionde invånare i Västra Götaland behöver något slags av hjälpmedel för att underlätta vardagen efter skada eller sjukdom.

- I grunden är jag sjöingenjör, men som många andra hamnade jag i vården lite av en tillfällighet, fortsätter Janne Malmborg. Jag fastnade för att jobba med människor och läste till undersköterska och därefter rehablinjen med inriktning mot arbetsterapi. Som arbetsterapeut väcktes intresset för hjälpmedel.

- Nu ska det bli väldigt roligt att arbeta med sjukvård och rehabilitering tillsammans med medarbetarna i verksamheten, säger Janne Malmborg.

Neuro- och rehabliniken i NU-sjukvården består av avdelning 12 neurologisk rehabilitering, avdelning 53 stroke, avdelning 54 neurologi, neurologimottagningen på NÄL samt neurologi- och rehabiliteringsmottagningen på Uddevalla sjukhus.

NU-sjukvårdens presstjänst

telefon 010-435 65 01
e-post nu.kommunikation@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2019-02-01 07:11