Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Rose-Marie Sandberg verksamhetschef för den samlade vuxenpsykiatrin

Rose-Marie Sandberg tillträder under hösten som ny verksamhetschef för den kommande samlade vuxenpsykiatriska verksamheten i NU-sjukvården. Den nya organisationen träder i kraft vid årsskiftet.

Rose-Marie Sandberg har ett gediget förflutet inom vuxenpsykiatri, där hon började arbeta 1975. Hon är utbildad psykiatrisjuksköterska och har sedan 1991 arbetat som chef på olika nivåer inom psykiatrin vid Södra Älvsborgs sjukhus, Region Skåne och senast vid Skaraborgs sjukhus.

- Rose-Marie har stor erfarenhet av lednings- och förändringsarbete, och jag är väldigt glad för att hon tillsammans med medarbetare och chefer kommer att forma och utveckla den nya verksamheten. Det säger Majvor Martinsson, områdeschef för område III i NU-sjukvården.

-Jag ser särskilt fram emot att arbeta i en organisation med sektionschefer, vilket jag har god erfarenhet av från Region Skåne, säger Rose-Marie Sandberg.

Rose-Marie Sandberg tillträder under hösten 2019, för att kunna delta i förberedelserna inför starten av den nya organisationen som träder i kraft vid årsskiftet. Exakt datum för när Rose-Marie Sandberg tillträder är inte bestämt.

Läs mer: Vuxenpsykiatrin samlas i en verksamhet

Kontakt

NU-sjukvårdens presstjänst
telefon 010-435 65 01
e-post nu.kommunikation@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2019-08-13 14:37