Varför NU-sjukvården?

Som medarbetare i NU-sjukvården har du ett meningsfullt arbete, många olika valmöjligheter och goda utvecklingsmöjligheter. Men det är inte allt. För oss är det viktigt att du som medarbetare trivs, både på jobbet och utanför arbetet. Därför erbjuder vi olika förmåner.

Förmåner som anställd

Här finns de förmåner du har möjlighet att ta del av när du arbetar inom NU-sjukvården och VGR:

Förmåner som medarbetare i Västra Götalandsregionen

Som anställd i NU-sjukvården är du medlem i personalklubben där du får förmåner och rabatter på hälsa, friskvård, upplevelser, resor och mycket mer.

Storslagen natur och närhet till storstad

Området som NU-sjukvården ligger i är på många sätt ett Sverige i minatyr. Vi finns på västkusten i ett område med ovanligt varierad natur som innehåller både hav, berg, skog och sjö. 

Här finns även ett stort utbud av kultur, idrott, evenemang och föreningsliv att delta i. Vill du ha mer att välja på tar du dig snabbt (med tåg från Trollhättan/Vänersborg på mindre än 40 minuter) till Göteborg och storstaden. Den korta restiden och bra vägar även med bil innebär också att det går utmärkt att jobbpendla hit. 

Hälsofrämjande sjukhus

NU-sjukvården är ett hälsofrämjande sjukhus vilket innebär att vi arbetar aktivt med hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande insatser. På en övergripande nivå betyder det att vi jobbar med att utveckla, samordna och följa upp hälsoarbetet i hela NU-sjukvården. På verksamhetsnivå och avdelnings-/enhetsnivå är hälsocoacher och hälsoinspiratörer drivkrafter och inspiratörer i det hälsofrämjande arbetet.

Hälsofrämjande sjukhus