Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Klinisk utbildning för läkarstuderande

Du som är läkarstuderande vid Sahlgrenska akademin har möjlighet att göra din kliniska utbildning i NU-sjukvården. I mån av plats erbjuder vi även plats för läkarstuderande vid andra universitet.

Hos oss får du en inblick i många olika områden och specialiteter. Genom de utbildningsaktiviteter du deltar i under din kliniska utbildning och den handledning och undervisning vi ger dig får du goda möjligheter att utveckla din kompetens som blivande läkare.  

Utvärdering

Vi önskar att alla läkarstudenter som gör sin kliniska utbildning i NU-sjukvården fyller i en webbenkät innan avslutad placering. På så sätt hoppas vi kunna förbättra utbildningen för framtida läkarstudenter.

För dig som läser kirurgikursen ser vi gärna att du besvarar webbenkäten två gånger, från både kirurgins och anestesins perspektiv.

Läkarstudentenkät, utvärdering 

Kontakt

Christina Constantinou, övergripande studierektor för läkarutbildning i NU-sjukvården
Telefon: 010-435 39 77
E-post: christina.chrysanthou.constantinou@vgregion.se

Rekryteringsenheten i NU-sjukvården
E-post: rekryteringsenheten.nu@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2022-10-27 10:05