Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Press

Presstjänst

Presstjänst

NU-sjukvårdens presstjänst, helgfria vardagar, kl. 8.00-16.30. 010-435 65 01 nu.kommunikation@vgregion.se

Nyheter

Pressmeddelanden publiceras som nyheter. Vid frågor kontakta NU-sjukvårdens presstjänst.

Fotoförbud på sjukhuset

Fotoförbud

Om du vill fotografera eller filma i NU-sjukvårdens lokaler behöver du tillstånd.

Pressbilder på chefer i NU-sjukvården

Pressbilder

Här hittar du pressbilder på NU-sjukvårdens ledning och chefer.

Nyheter från NU-sjukvården

  • När utomhustemperaturen först ligger runt nollstrecket och sedan sjunker, samtidigt som snön faller, då slår blixthalkan till. Det har resulterat i ökad belastning för NU-sjukvårdens ortopediverksamhet de senaste dagarna.

  • Den 25 november uppmärksammar NU-sjukvården Orange Day, den av FN instiftade dagen för avskaffandet av våld mot kvinnor. I Utvecklingscentrum på NÄL finns bland andra Linda Harnell på plats, för att berätta om sjukhusets arbete mot våld i nära relationer. Hon är kurator och utbildar sjukhusets medarbetare i att våga fråga, i mötet med patienterna.

  • Svenskar är mycket positiva till att donera sina organ, men bara en bråkdel har gjort sin vilja känd. För att uppmärksamma organ- och vävnadsdonation arrangerar Socialstyrelsen varje år Donationsveckan. Årets upplaga pågår mellan den 8-14 november.

 

Senast uppdaterad: 2016-05-30 15:38