Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Press

Presstjänst

Presstjänst

NU-sjukvårdens presstjänst, helgfria vardagar, kl. 8.00-16.30. 010-435 65 01 nu.presstjanst@vgregion.se

Nyheter

Pressmeddelanden publiceras som nyheter. Vid frågor kontakta NU-sjukvårdens presstjänst.

Fotoförbud på sjukhuset

Fotoförbud

Om du vill fotografera eller filma i NU-sjukvårdens lokaler behöver du tillstånd.

Pressbilder på chefer i NU-sjukvården

Pressbilder

Här hittar du pressbilder på NU-sjukvårdens ledning och chefer.

Nyheter från NU-sjukvården

  • Som styrelsen meddelade den 5 maj har beslut tagits att ge NU-sjukvården i uppdrag att tillsammans med Västfastigheter aktualisera arbetet med renovering och ombyggnation av vårdavdelning för hematologi och infektion.

  • Trycket på NU-sjukvården fortsätter att vara hårt. Medan vissa verksamheter rapporterar ett något bättre läge, är situationen för andra oförändrad. Trots detta fattade NU-sjukvårdens särskild sjukvårdsledning den 11 maj beslut om att avblåsa stabsläget.

  • Hur ska jag klara mina vanliga promenader? Och kommer jag att kunna baka bullar igen? Efter en stroke kan frågorna vara många för den drabbade – men också för de anhöriga. Sedan i höstas ger NU-sjukvården strokepatienter möjlighet till rehabilitering i hemmet efter sjukhusvistelsen. Hittills har gensvaret varit mycket positivt och både patienter och närstående känner extra trygghet.

 

Senast uppdaterad: 2016-05-30 15:38