Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Press

Nyheter från NU-sjukvården

Regionens hittills största solcellsanläggning byggs just nu på NÄL. Solcellsparken kommer att ha drygt 4500 solcellspaneler med en sammanlagd installerad effekt på cirka 1,6 megawatt. Under gynnsamma väderförhållanden täcker det närapå hela NÄL:s behov av el.

För gravida med diabetes är det viktigt att hålla blodsockervärdet på en jämn nivå under hela graviditeten. Detta bland annat för att minska risken för missbildningar hos barnet och för att barnet inte ska bli för stort inför förlossningen. Gravida med diabetes har därför tät kontakt med specialistmödravården och sjukvården under hela graviditeten.

Den 23 mars utlöste NU-sjukvården förstärkningsläge med anledning av coronapandemin. Drygt tre månader senare beslutade särskild sjukvårdsledning (SSL) den 3 juli att sänka beredskapsnivån till stabsläge.

 

Senast uppdaterad: 2019-10-24 14:22