Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Press

Presstjänst

Presstjänst

NU-sjukvårdens presstjänst, helgfria vardagar, kl. 8.00-16.30. 010-435 65 01 nu.kommunikation@vgregion.se

Nyheter

Pressmeddelanden publiceras som nyheter. Vid frågor kontakta NU-sjukvårdens presstjänst.
Fotoförbud på sjukhuset

Fotoförbud

Om du vill fotografera eller filma i NU-sjukvårdens lokaler behöver du tillstånd.
Pressbilder på chefer i NU-sjukvården

Pressbilder

Här hittar du pressbilder på NU-sjukvårdens ledning och chefer.

Nyheter från NU-sjukvården

  • I oktober är det tio år sedan Brinkåsen, NU-sjukvårdens anläggning för allmän- och rättspsykiatri i Vänersborg, stod klar. För att uppmärksamma jubileet av det som fortfarande ses som en toppmodern psykiatrianläggning firar chefer och medarbetare tillsammans med patienter den här veckan med både tårta och tillbakablickar.

  • Att drabbas av njursten är mycket smärtsamt och kan leda till komplikationer. Nu har NU-sjukvårdens urologimottagning på Uddevalla sjukhus utrustats med en ny stötvågsmaskin som ger säkrare och mer effektiva behandlingar för de drygt 350 patienter som sjukhuset behandlar för njursten varje år.

  • Från måndag 11 oktober sker inte längre inpasseringskontroll med väktare och entrévärdar i sjukhusets huvudentréer och NU-sjukvårdens generella besöksrestriktionerna upphör. En efterlängtad nyhet är att partner till gravida återigen får följa med till undersökning med ultraljud.

 

Senast uppdaterad: 2016-05-30 15:38