Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Uppdaterad information om coronavirus covid-19

Har du symtom som hosta, andningsbesvär eller feber – undvik besök på sjukhuset. Besöksförbud gäller på samtliga avdelningar. Läs mer på NU-sjukvården samlingssida om coronavirus

Känner du dig orolig, läs på Folkhälsomyndigheten.se eller ring 11313. Behöver du råd vid egen sjukdom, läs på 1177.se eller ring 1177.

Nyhetsarkiv 2020

Nyhetsarkiv 2020

Just nu är det extra viktigt att vi alla hjälps åt och avstår sociala kontakter som riskerar att sprida smitta.

Bättre arbetsmiljö med kylfack istället för kylrum, lägre energiförbrukning och säkrare hantering av personuppgifter. Det är några av förbättringarna efter totalrenoveringen av NÄL:s bårhus.

Sedan 16 januari har NU-sjukvården två specialistsjuksköterskor i infektionssjukvård. Susann Gamalielsson och Sofia Jakobsson ser nu fram emot att få utveckla infektionsverksamheten i NU-sjukvården.

Den 15 januari var en STOR dag för NU-sjukvårdens yngsta patienter. Då invigdes två isoleringsrum på barn- och ungdomsavdelning 23 på NÄL.

Senast uppdaterad: 2020-01-16 11:01