Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Graviditet och förlossning

Att föda barn är en av de största händelserna i livet. Vi som arbetar på förlossningen på NÄL gör allt för att ni skall känna trygghet, delaktighet och stöd så att er förlossning blir en positiv och fin upplevelse som ni kan ta med er härifrån.

Kvinnokliniken på NÄL erbjuder vård före, under och efter förlossningen. Vi är med er hela vägen, från det att ni gör er rutinultraljudsundersökning till det är dags att föda och ni ringer vår förlossning och till att ni gör ert återbesök med barnet efter förlossningen.

Kontakta förlossningen

Dags att föda? Kontakta förlossningen på 010-435 03 60

Inspirationsföreläsning

Välkommen på föreläsning för blivande föräldrar!

 

Tema Gravid på 1177.se

På 1177.se går det att läsa om att bli gravid, om vad som händer under graviditeten och om förlossning.

Läs mer

Andra mammors erfarenheter

Att bli mamma för första gången är en av de mest omvälvande händelserna i livet. Med ”Mer än bara mamma” vill Socialstyrelsen uppmärksamma kvinnors hälsa och välmående efter förlossning.

Nyblivna mammor berättar om deras erfarenheter av tiden efter förlossningen, läs svar på vanliga frågor och statistik om svensk förlossningsvård.

Socialstyrelsen - Mer än bara mamma

Våra vårdenheter

Vi har nio vårdenheter som erbjuder vård under graviditet och i samband med förlossning.

Våra vårdenheter

Senast uppdaterad: 2019-12-05 12:35