Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Innovationsfonden

Publicerad:

Vill du vara med och skapa framtidens vård? Nu är ansökan öppen fram till den 11:e december! Har du eller någon du känner en innovativ lösning på hur det går att utveckla och förbättra framtidens vård? Nu har du som anställd inom hälso- och sjukvård i Västra Götalandsregionen chansen att förverkliga din idé - ansök om bidrag från Innovationsfonden.

Innovationsfonden är till för dig som har nyskapande lösningar och vill ha stöd till att utveckla dem. För att söka pengar ur fonden behöver du vara anställd inom hälso- och sjukvården i Västra Götalandsregionen. Du kan söka om bidrag oavsett yrkeskategori eller befattning. Välj själv om du vill söka på egen hand eller tillsammans med en kollega. 

Innovationsfonden finns för dig som vill testa innovativa lösningar. I fonden finns 20 miljoner kronor. Lösningarna kan vara både produkter, tjänster och idéer som löser ett vardagligt problem inom vården.

Ta chansen att förbättra framtidens vård - du sitter på kunskapen!

HAR DU EN INNOVATIV LÖSNING? Ansök om bidrag från innovationsfonden - ansökningsformuläret hittar du här på vår hemsida.  Ansökningsperioden är öppen mellan den 7 november klockan 13.00 och den 11 december klockan 24.00.

Tveka inte att kontakta Innovationsplattformen om du behöver hjälp - påbörja din ansökan i god tid så kan vi guida dig i processen. Du hittar utlysningstexten med mer information här.

Har du frågor kring utlysningen, ansökan eller uppföljning? Hör av dig till Innovationsfonden. Du kan också hitta svar på vanliga frågor här.

innovationsfonden@vgregion.se

Innovationsfonden

Innovationsfonden skapades efter beslut från Hälso- och sjukvårdsstyrelsen den 28 september 2016. I fonden finns 20 miljoner kronor. Alla som arbetar inom hälso- och sjukvård i Västra Götalandsregionen kan ansöka om pengar från fonden, oavsett yrkeskategori eller befattning. Innovationsfonden finns till för att stödja individer och verksamheter som vill ta fram kreativa och nytänkande lösningar. Lösningarna kan vara både produkter, tjänster och idéer som löser ett vardagligt problem inom vården. På hemsidan hittar du utlysningstext, bedömningskriterier och ansökningsinstruktioner.   

Dokument

Har du frågor eller funderingar ?

Tveka inte att kontakta oss!

innovationsfonden@vgregion.se

0700-823465

Från och med torsdag 10/11 är du välkommen att besöka oss om du behöver hjälp med att utforma din ansökan.

Till ansökan

Öppettider  Tisdag: 09.00 - 11.00 och 13.00 - 15.00 Torsdag: 09.00 - 11.00 och 13.00 - 15.00

Besöksadress:
Per Dubbsgatan 14
vån 1, Innovationsplattformen
413 46 Göteborg
 

Om du vill nå oss på telefon ringer du till vårt supportteam på 0700-823465 

Öppettider Telefon Onsdag: 09.00 - 12.00

Kontaktpersoner: Christofer Swahn projektledare, Innovationsfonden

Daniel Karlsson projektledare, Innovationsfonden

 

Publicerad: