Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Sjuksköterska inom bemanningsservice

Jobba som tillsvidareanställd sjuksköterska i bemanningsservice inom både medicin och kirurgi och få ett lönetillägg.

Varierat och lärorikt arbete med trygg anställning

Du som är sjuksköterska kan få jobb som tillsvidareanställd bemanningssjuksköterska inom område medicin- och kirurgi. Du får ett varierat och lärorikt arbete och får dessutom ett lönetillägg på din vanliga lön. Som medarbetare i NU-sjukvården får du också tryggheten det innebär att vara tillsvidareanställd. Självklart erbjuder vi dig även personlig kompetensutveckling.

Täcker upp vid frånvaro

Som tillsvidareanställd bemanningssjuksköterska går du in och täcker upp inom de avdelningar du fått introduktion och känner dig trygg på. Du utgår från ett fast arbetsschema och får veta i förväg vilken avdelning du ska vara på. 

Vårdområden

Bemanningsservice arbetar mot NU-sjukvårdens flesta vårdavdelningar inom medicin- och kirurgi och erbjuder på så sätt ett inspirerande och lärorikt arbete med många specialiteter. 

Kvalifikationer

Vi söker legitimerade sjuksköterskor med bred kompetens och några års erfarenhet. Om du dessutom har arbetat med akutsjukvård är det ett plus.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Du är trygg i din yrkesroll, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Det är också viktigt att du kan anpassa dig till olika arbetsmiljöer, verksamheter och arbetsuppgifter.

Arbetsvillkor

Arbetet sker på dygnets alla timmar utifrån ett rullande schema. Bemanningsservice syftar i första hand till att lösa korttidsfrånvaro, men du kan komma att bli placerad under längre perioder på vårdavdelningar som har ett särskilt behov. Bemanningsservice använder bokningssystemet Time Care Pool för bokning av arbetspass och du kan bli bokad upp till en månad framåt och vet alltid var du ska arbeta.  

Intresserad?

Skicka in en intresseanmälan till oss eller kontakta bemanningsservice för mer information. 

Skicka in en intresseanmälan

Senast uppdaterad: 2016-07-18 08:46