Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Ortopedteknik NU-sjukvården

Ortopedteknik medarbetare

Ortopedteknik förskriver ortopedtekniska hjälpmedel till patienterna i NU-sjukvårdens upptagningsområde. Vårt mål är att underlätta patienternas vardag och bidra till en ökad livskvalitet.

Ortopedteknik ingår i verksamheten för ortopedi med mottagning på NÄL men även viss verksamhet på Uddevalla sjukhus. 

I NU-sjukvården ingår ortopedteknik i en rad tvärprofessionella team såsom till exempel diabetes-, barnhabiliterings-, och protesteam. Vi har ett nära samarbete med de tre övriga ortopedtekniska enheterna inom VGR.

Ortopedteknik är en relativt liten verksamhet och har därför ett nära samarbete över yrkesgränserna. Tillsammans diskuterar och utarbetar ingenjörer och tekniker de bästa lösningarna för patienterna.

Som ortopedingenjör hos oss får du arbeta brett och prova på alla typer av ortopedtekniska lösningar. För oss är det viktigt att du som nyanställd får en bra start på din arbetsplats. I en idérik och kreativ arbetsmiljö ges du möjlighet att utvecklas i din egen takt och efter dina egna förutsättningar.

Nya, fräscha, arbetsmiljösäkra lokaler 2023

Just nu totalrenoveras våra lokaler på NÄL! I oktober/november 2023 är det färdigt och vi kommer då arbeta i en av landets mest fräscha och arbetsmiljösäkra ortopedtekniska verksamheter. Missa inte den chansen!

Kontakt

Vill du veta mer om vår verksamhet? Tveka inte att höra av dig till oss!

Katarina Johansson, enhetschef ortopedteknik
katarina.maria.johansson@vgregion.se
010-435 27 41

Senast uppdaterad: 2023-04-17 10:00