Ortopedteknik NU-sjukvården

Ortopedteknik medarbetare

Ortopedteknik förskriver ortopedtekniska hjälpmedel till patienterna i NU-sjukvårdens upptagningsområde. Vårt mål är att underlätta patienternas vardag och bidra till en ökad livskvalitet.

Ortopedteknik ingår i verksamheten för ortopedi med mottagning på NÄL men även viss verksamhet på Uddevalla sjukhus. 

I NU-sjukvården ingår ortopedteknik i en rad tvärprofessionella team såsom till exempel diabetes-, barnhabiliterings-, och protesteam. Vi har ett nära samarbete med de tre övriga ortopedtekniska enheterna inom VGR.

Ortopedteknik är en relativt liten verksamhet och har därför ett nära samarbete över yrkesgränserna. Tillsammans diskuterar och utarbetar ingenjörer och tekniker de bästa lösningarna för patienterna.

Som ortopedingenjör hos oss får du arbeta brett och prova på alla typer av ortopedtekniska lösningar. För oss är det viktigt att du som nyanställd får en bra start på din arbetsplats. I en idérik och kreativ arbetsmiljö ges du möjlighet att utvecklas i din egen takt och efter dina egna förutsättningar.

Nya, fräscha, arbetsmiljösäkra lokaler

Lokalerna på NÄL har totalrenoverats och sedan oktober 2023 tas patienter emot i de nya lokalerna. Ortopedteknik på NÄL kan nu stoltsera med en av landets mest fräscha och arbetsmiljösäkra ortopedtekniska verksamheter. 

Artikel: Äntligen nya lokaler för ortopedteknik

Kontakt

Vill du veta mer om vår verksamhet? Tveka inte att höra av dig till oss!

Katarina Johansson, enhetschef ortopedteknik
katarina.maria.johansson@vgregion.se
010-435 27 41