Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kirurgimottagning NÄL

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefontider

måndag
7:30 - 15:00
tisdag - onsdag
7:30 - 15:30
torsdag - fredag
7:30 - 10:00

Växeltelefon

Besöksadress

Lärketorpsvägen 20
461 73 Trollhättan

Vår mottagning tar emot dig som behöver vård kopplad till trauma, akut kirurgi, endokrina sjukdomar samt sjukdom och cancer i övre magtarmkanalen.  

Vi utför även mindre operationer som endast kräver lokalbedövning.

Vid ditt besök hos oss

Anmäl dig i informationen vid huvudentrén där du också betalar. Du kan betala kontant, med kort eller få en faktura hemskickad.

Checklista inför ditt besök

  • Ta med dig fotolegitimation, kallelse och eventuellt högkostnadskort.
  • Ta med aktuell läkemedelslista.
  • I din kallelse finns information om dina eventuella förberedelser.
  • Skriv gärna ner frågor du har inför besöket.

Vi som arbetar här

På vår mottagning finns olika yrkeskategorier som till exempel undersköterska, sjuksköterska, läkare och kurator. Eftersom NU-sjukvården har ett utbildningsansvar förekommer det studenter på vår avdelning. Du har som patient rätt att säga till om du inte vill ha studenter närvarande under din vårdtid. Alla som arbetar här, personal och studenter, har tystnadsplikt.

På mottagningen arbetar kontaktsjuksköterskor för patienter med cancer. Detta gör vi för att öka tryggheten för dig som patient och förbättra ditt omhändertagande.

Ansvariga för mottagningen

Sandra Bengtsson, avdelningschef
Telefon: 010 - 435 06 31
E-post: sandra.y.bengtsson@vgregion.se 

OBS! E-post bör inte användas för kommunikation som handlar om patientärenden. E-post som skickas till NU-sjukvården diarieförs och blir allmän handling, och kan komma att begäras ut med hänvisning till offentlighetsprincipen.


Senast uppdaterad: 2022-09-02 08:17