Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Käkkirurgimottagning

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefontider

måndag - fredag 7:30 - 10:00

Växeltelefon

Öppettider

måndag - torsdag 7:30 - 16:00
fredag 7:30 - 12:30

Besöksadress

Lärketorpsvägen 20
461 73 Trollhättan

Yttre vägbeskrivning

NÄL, Trollhättan. Följ vägskyltarna med röda kors. Se vidare skyltning inom sjukhusområdet. Information kollektivtrafik: www.vasttrafik.se

Inre vägbeskrivning

Målpunkt A plan 2

Postadress

Käkkirurgisk mottagning NÄL
Lärketorpsvägen 20
461 85 Trollhättan

Den käkkirurgiska verksamheten kan delas in i tre huvudgrupper; operationer som förbättrar tuggfunktionen, behandling av ansiktsskador samt mindre operationer i och omkring tänderna. Vi tar också hand om patienter med sjukdomar i munslemhinnan samt patienter med svårare infektioner och smärttillstånd i ansikte och käkar. Du hittar vår verksamhet på NÄL i Trollhättan. 

Söka vård hos oss

För att söka till vår mottagning krävs en remiss från din läkare på vårdcentralen eller från din tandläkare. Via 1177 kan du även skriva en egenremiss. 

Vid ditt besök hos oss

På din kallelse står det var du ska anmäla dig. Ta med kallelsen och giltig legitimation till besöket. Du betalar med kort eller faktura, vi hanterar inga kontanter. 

Om du uteblir eller ombokar/avbokar ditt besök mindre än 24 timmar innan avtalad tid får du betala en patientavgift. Det gäller även om du har frikort. Debitering sker enligt hälso- och sjukvårdstaxa eller tandvårdstaxa

Ansvariga för mottagningen

Lena Vänerö, Avdelningschef
Telefon växel:  010- 435 00 00
E-post: lena.vanero@vgregion.se


Senast uppdaterad: 2020-06-15 09:00