Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Bristningsmottagning

Kontaktuppgifter

Telefon

Växeltelefon

Besöksadress

Lärketorpsvägen 20
461 73 Trollhättan

Yttre vägbeskrivning

NÄL, Trollhättan. Följ vägskyltarna med röda kors. Se vidare skyltning inom sjukhusområdet. Information kollektivtrafik: www.vasttrafik.se

Inre vägbeskrivning

Målpunkt A plan 3

Postadress

Obstetriskmottagning NÄL
Lärketorpsvägen 20
461 85 Trollhättan

Det är vanligt att underlivet känns svullet och ömt efter en förlossning. Svullnaden och ömheten brukar vanligtvis lägga sig inom några dagar och inom några veckor har de flesta bristningar och klipp har läkt, men i vissa fall kan problem kvarstå.

Till bristningsmottagningen kan du söka råd och hjälp om du efter förlossningen upplever kvarstående besvär i underlivet, exempelvis från bristning eller klipp, tyngdkänsla, urinläckage (inom 13 månader efter förlossningen).

Bristningsmottagningen har ett samarbete med bäckenbottenteamet i de fall som kräver tvärprofessionell vård.

Söka vård hos oss

Du kan själv ta kontakt med oss på bristningsmottagningen alternativt be barnmorskan på barnmorskemottagningen skriva en remiss.

Bristningsmottagningen har ett samarbete med BB-amningsmottagningen så de tider bristningsmottagningen inte är öppen, kan meddelande lämnas via BB/amningsmottagningen.

Ansvariga för mottagningen

Cathrin Åkerström, koordinator bristningsmottagning, barnmorska
Telefon: 010-435 24 31
E-post: cathrin.akerstrom@vgregion.se

Chero Abdulkadir, medicinskt ansvarig, läkare

Senast uppdaterad: 2020-03-11 09:54