Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Skötare - semestervikariat 2023

Förvaltning: NU-sjukvården
Yrke: Undersköterska, vård- och specialavdelning och mottagning
Ort: Trollhättan/Uddevalla
Anställningsform: Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Publicerad: 10 november 2022
Sista ansökningsdag: 31 mars 2023
NU-sjukvården, Område III, Vuxenpsykiatri

Vi söker nu undersköterskor/skötare som vill arbeta inom den vuxenpsykiatriska slutenvården och BUP hos oss i sommar! 

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. NU-sjukvården består av NÄL i Trollhättan som är ett komplett akutsjukhus, Uddevalla sjukhus som är ett avancerat sjukhus för planerad specialistvård samt Brinkåsen i Vänersborg som har en toppmodern vårdmiljö för psykiatrisk slutenvård. Patientbredden gör arbetet spännande och varierande.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll.

Att arbeta hos oss
På psykiatriska akutmottagningen är det fokus på det akuta omhändertagandet och akuta bedömningar. I NU-sjukvårdens slutna psykiatriska vård är patienten inlagd för vård, dygnet runt. Som anställd hos oss arbetar du antingen på Norra Älvsborgs Länssjukhus (NÄL) eller på Brinkåsen i Vänersborg.

En viktig del i ditt arbete är att tillsammans med dina kollegor ha en stöttande funktion och upprätthålla en god arbetsmiljö att samverka i.

Kvalifikationer
Vård- och Omsorgsprogrammet eller motsvarande. Din personliga lämplighet värderas högt och vi söker dig som är flexibel, ansvarsfull, lösningsorienterad och har god samarbetsförmåga. Vidare ser vi gärna att du är en trygg person som har förmåga att lyssna och förstå, bemöter människor med respekt och eftertänksamhet samt har ett omvårdandsfokus.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Våra avdelningschefer intervjuar och anställer fortlöpande under hela ansökningstiden. Vi vill därför att du söker redan nu!

Har du önskemål om och vana från någon verksamhet så ange det i din ansökan så försöker vi tillgodose dina önskemål, men det är i huvudsak verksamhetens behov som styr var du blir placerad.

Vi vill att du bifogar dina betyg/examensbevis från vård- och omsorgsprogrammet i din ansökan. Har du en pågående utbildning som sjuksköterska eller läkare? Då vill vi att du bifogar betyg/studieintyg från dina pågående studier. 

NU-sjukvården är en verksamhet som bedriver vård dygnet runt vilket innebär att du kan komma att arbeta dag, kväll, natt och helg.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Senast uppdaterad: 2018-07-24 11:39