Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Sjuksköterska - semestervikariat 2023

Förvaltning: NU-sjukvården
Yrke: Sjuksköterska, grundutbildad
Ort: Trollhättan/Uddevalla
Anställningsform: Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Publicerad: 28 februari 2023
Sista ansökningsdag: 30 april 2023
NU-sjukvården, Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg

Vi söker nu sjuksköterskor som vill arbeta som semestervikarie hos oss i sommar!

NU-sjukvården
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. NU-sjukvården består av NÄL i Trollhättan som är ett komplett akutsjukhus, Uddevalla sjukhus som är ett avancerat sjukhus för planerad specialistvård samt Brinkåsen i Vänersborg som är en toppmodern vårdmiljö för psykiatrisk slutenvård. Patientbredden gör arbetet spännande och varierande.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll.

Att arbeta hos oss
Som sjuksköterska i NU-sjukvården gör du skillnad för andra människor - varje dag. Här räddas liv, här förändras liv, här föds nya liv. Vi erbjuder dig ett brett och omväxlande arbete där du arbetar tätt ihop med andra yrkeskategorier. Och när du vill gå vidare i din karriär har du många alternativ att välja bland.

Hos oss kan du arbeta mot de flesta vårdavdelningar inom medicin och opererande specialiteter. Vi erbjuder på så sätt ett inspirerande, varierande och lärorikt arbete. Har du önskemål om och vana från någon verksamhet så ange gärna det i din ansökan så försöker vi tillgodose dina önskemål!

Kombinera jobb och semester
Vill du spendera din sommar på västkusten? NU-sjukvården har då möjlighet att erbjuda ett förmånligt pris på boende både för dig och din familj.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska, alternativt att du tar examen från sjuksköterskeprogrammet i juni 2022.  

Din personliga lämplighet värderas högt och vi söker dig som är flexibel, ansvarsfull, patientfokuserad och har god samarbetsförmåga. 

Övrigt
Vi intervjuar och anställer fortlöpande under hela ansökningstiden. Vi vill därför att du söker redan nu!

NU-sjukvården är en verksamhet som bedriver vård dygnet runt vilket innebär att du kan komma att arbeta dag, kväll, natt och helg.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Senast uppdaterad: 2018-07-24 11:39