Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Onkologisk gynekologimottagning

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefontider

måndag - fredag 8:00 - 16:00

Växeltelefon

Öppettider

måndag - fredag 8:00 - 16:30

Besöksadress

Lärketorpsvägen
461 73 Trollhättan

Yttre vägbeskrivning

NÄL, Trollhättan. Följ vägskyltarna med röda kors. Se vidare skyltning inom sjukhusområdet. Information kollektivtrafik: www.vasttrafik.se

Inre vägbeskrivning

Målpunkt B plan 3

Postadress

Avdelning 35 NÄL
Lärketorpsvägen
461 85 Trollhättan

Mottagningen är till för dig som har eller har haft en gynekologisk cancer. Här ges cytostatikabehandlingar och annan behandling som du kan behöva under din sjukdomstid. 

Söka vård hos oss

I samband med utredningen av din gynekologiska sjukdom erbjuds du en kontaktsjuksköterska och kontaktuppgifter till vår mottagning lämnas till dig.

Vi finns till för dig och dina närstående med en öppen telefon för rådgivning. Öppen retur innebär att du kontaktar oss och vid behov kan du komma direkt till mottagningen, men du kan också hänvisas vidare till lämpligare vårdinstans.

Vid ditt besök hos oss

Vad som händer under ditt besök hos oss och hur lång tid det tar är beroende på orsaken till besöket. Fråga sjuksköterskan vid telefonkontakten.

Vi som arbetar här

Vi som arbetar här är läkare, sjuksköterskor och undersköterskor.

Ansvariga för mottagningen

Emma Svedung, vårdenhetschef
Telefon: 010-435 03 51
E-post: emma.svedung@vgregion.se


Senast uppdaterad: 2019-12-18 14:01