Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Avdelning 62 - kirurgi

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefontider

måndag - onsdag 8:00 - 10:00

Växeltelefon

Besökstider

måndag - söndag 13:00 - 19:00

Besöksadress

Lärketorpsvägen 20
461 73 Trollhättan

Yttre vägbeskrivning

NÄL, Trollhättan. Följ vägskyltarna med röda kors. Se vidare skyltning inom sjukhusområdet. Information kollektivtrafik: www.vasttrafik.se

Inre vägbeskrivning

Målpunkt A plan 6

Postadress

Avdelning 62 Norra Älvsborgs Länssjukhus
Lärketorpsvägen 20
461 85 Trollhättan

Avdelning 62 är belägen på NÄL, Trollhättan. På avdelningen vårdas du som har en sjukdom i tjock- eller ändtarm, till exempel tarmfickor, inflammatoriska tarmsjukdomar och tarmcancer. Vi vårdar även dig som behandlats med kirurgiskt ingrepp i sköldkörteln. Du kommer antingen hit från akutmottagningen eller för att genomgå en planerad operation eller behandling.

Din vistelse hos oss

Rutiner och information vid planerad inläggning på avdelningen får du vid ditt inskrivningsbesök alternativt i din kallelse.

Vi arbetar efter en rutin för omhändertagande av tarmopererade, som kallas ERAS. ERAS står för Enhanced Recovery After Surgery - ett standardiserat vårdprogram vid planerad kolorektal kirurgi. Vårt mål är att du som patient och dina närstående ska vara välinformerade och känna delaktighet i vården samt stödja de funktioner som behövs för att du ska återhämta dig efter operationen.

Checklista inför din vistelse

  • Bekväma skor
  • Hygienartiklar
  • Dina läkemedel
  • Lämna värdesaker hemma. (Mobiltelefon/dator/läsplatta får användas.)

Vi som arbetar här

På vår avdelning arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, stomiterapeuter och läkare. Vi samarbetar även med sjukgymnast, kurator och dietist.

Ansvariga för avdelningen

Anna Hulthén, enhetschef
Telefon: 010- 435 06 21
E-post: anna.c.hulthén@vgregion.se 


Senast uppdaterad: 2020-07-01 08:26