Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Avdelning 34 - neonatal

Kontaktuppgifter

Telefon

Telefontider

måndag - söndag dygnet runt

Växeltelefon

Öppettider

måndag - söndag dygnet runt

Besöksadress

Lärketorpsvägen 20
461 73 Trollhättan

Yttre vägbeskrivning

NÄL, Trollhättan. Följ vägskyltarna med röda kors. Se vidare skyltning inom sjukhusområdet. Information kollektivtrafik: www.vasttrafik.se

Inre vägbeskrivning

Målpunkt B plan 3

Postadress

Avdelning 34 NÄL
Lärketorpsvägen 20
461 85 Trollhättan

Vi vårdar nyfödda och för tidigt födda barn. Avdelningens sjukvårdskaraktär spänner från intensivvård till allmän omvårdnad och observation. Vi arbetar utifrån ett patientcentrerat arbetssätt, det vill säga att vi utgår från hela familjens behov så att barnet får ha sina föräldrar nära och är dess primära vårdare.

Vi som arbetar här

På avdelningen arbetar barnsjuksköterskor, sjuksköterskor, barnsköterskor, kuratorer, läkarsekreterare samt läkare specialiserade inom neonatalvård.

Ansvariga för avdelningen

Melina Bjurström, enhetschef
Telefon: 010-435 03 46
Epost: melina.bjurstrom@vgregion.se

Emma Barbunopulos, enhetschef
Telefon: 010-435 03 45
Epost: emma.barbunopulos@vgregion.se

OBS! E-post bör inte användas för kommunikation som handlar om patientärenden. E-post som skickas till NU-sjukvården diarieförs och blir allmän handling, och kan komma att begäras ut med hänvisning till offentlighetsprincipen.


Senast uppdaterad: 2020-08-12 06:11