Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Avdelning 3 - urologi, bröstkirurgi, ögonsjukvård

Kontaktuppgifter

Telefon

Växeltelefon

Besökstider

måndag - söndag
15:00 - 19:00

Besöksadress

Fjällvägen 9
451 53 Uddevalla

Avdelning 3 är en kirurgavdelning med 21 vårdplatser. Här vårdas patienter med sjukdomar i urinvägarna (urologi), bröst och ögon. Vi bedriver både akut och planerad vård dygnet runt.  På jourtid finns ögonakuten hos oss.

Tänk på att undvika starka dofter som parfymer och blommor då du besöker
din närstående.

Din vistelse hos oss

I kallelsen som kommer inför det planerade besöket på avdelningen framgår den information du som patient behöver veta om särskilda förberedelser, till exempel anmälan i centralreceptionen, fasta etcetera.

Om du vårdas för en akut åkomma träffar du varje dag rondande läkare som planerar och ordinerar behandling och åtgärd, som sedan utförs av läkare, sjuksköterska, undersköterska eller annan personalkategori.

Om du planeras för en inneliggande operation blir du planerad till att komma samma dag som din operation är.

Om du varit på avdelningen som dagpatient, till exempel för inbokad blodtransfusion betalar du för besöket när du anmäler dig i centralreceptionen. Faktura för inneliggande vårdtid kommer på posten.

Om du står på ögondroppar, insulin eller något för dig specifikt läkemedel får du gärna ha dem med dig, likaså om du har apodospåsar.

På avdelningen serveras alla måltider som levereras direkt från sjukhusköket. Du erbjuds frukost, lunch, middag och kvällsfika. Därutöver finns alltid tillgång till kaffe och te, även för närstående.

Du kan använda din egen mobiltelefon på avdelningen. Trådlöst nätverk finns. Det heter VGR-publikt.

Vi som arbetar här

Under din vistelse kan du träffa läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnast, kurator och studenter.

Ansvariga för avdelningen

Helena Berg Perslow, avdelningschef
Telefon: 010-435 00 31
E-post: helena.berg@vgregion.se

OBS! E-post bör inte användas för kommunikation som handlar om patientärenden. E-post som skickas till NU-sjukvården diarieförs och blir allmän handling, och kan komma att begäras ut med hänvisning till offentlighetsprincipen.


Senast uppdaterad: 2016-05-30 15:04