Sjuksköterska inom bemanningsservice

Jobba som tillsvidareanställd sjuksköterska inom område medicin och akuts bemanningsservice och få 6 000 - 8 000 kronor i lönetillägg.

Varierat och lärorikt arbete med trygg anställning

Du som är sjuksköterska kan få jobb som tillsvidareanställd bemanningssjuksköterska inom vårt medicin- och akutområde. Du får ett varierat och lärorikt arbete och får dessutom ett lönetillägg på 6 000 - 8 000 kronor på din vanliga lön. Som medarbetare i NU-sjukvården får du också tryggheten det innebär att vara tillsvidareanställd. Självklart erbjuder vi dig även personlig kompetensutveckling.

Täcker upp vid frånvaro

Som tillsvidareanställd bemanningssjuksköterska går du in och täcker upp vid frånvaro inom hela området. Men du får veta i förväg vilken avdelning du ska vara på. För att du ska känna dig trygg får du dessutom några dagars bredvidgång innan ditt första arbetspass startar.

Vårdområden

I NU-sjukvårdens medicin- och akutområdet ingår ambulansverksamhet, akutmottagning samt öppenvårdsmottagningar och slutenvårdsavdelningar inom till exempel medicinsk äldrevård, medicinsk akutsjukvård, KOL (kronisk obstruktiv lungsjukdom), astma, stroke, hjärt-kärlsjukdom, rubbningar i sköldkörteln, diabetes och olika tarm, lever- och blodsjukdomar. Några andra av områdets specialiteter är infektionsmedicin, reumatiska sjukdomar, neurologiska sjukdomar, vuxenrehabilitering och hud- och könsjukdomar. 

Kvalifikationer

Vi söker legitimerade sjuksköterskor med bred kompetens och några års erfarenhet. Om du dessutom har arbetat med akutsjukvård är det ett plus.

Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som att du är trygg i din yrkesroll, flexibel, självständig och har god samarbetsförmåga. Det är också viktigt att du kan anpassa dig till olika arbetsmiljöer, verksamheter och arbetsuppgifter.

Arbetsvillkor

Arbetet sker på dygnets alla timmar utifrån ett rullande schema. Ibland kan det hända att du måste vara beredd att byta dina arbetstider utifrån verksamhetens behov. Bemanningsservice syftar i första hand till att lösa korttidsfrånvaro, men du kan komma att bli placerad under längre perioder på vårdavdelningar som har ett särskilt behov. 

Intresserad?

Skicka in en intresseanmälan till oss eller kontakta bemanningsservice för mer information. 

Skicka in en intresseanmälan

Intervju med Anneli Eskola - intern bemanningssjuksköterska i NU-sjukvården

Senast uppdaterad: 2018-04-06 11:17