Aktuella nyheter

Nyheter från NU-sjukvården

Nu börjar arbetet med att måla om parkeringsrutor.

Förra årets positiva trend på AT-rankingen håller i sig. I år klättrade NU-sjukvården till plats 24, fem placeringar bättre än i fjol, och har därmed högst placering bland de större sjukhusen inom Västra Götalandsregionen.

Om drygt ett år kan ambulanspersonalen i Lysekil börja arbeta från en ny och modern ambulansstation strax utanför tätorten. Under måndagen den 4 september var sjukhusdirektör Lars Wiklund på plats och tog det symboliska första spadtaget.

Kanske är det två framtida sjuksköterskor som sorterar alla spel på logopedmottagningen på NÄL och fixar fika på uppvakningsavdelningen på Uddevalla sjukhus. Möt Eric Sjöqvist och Elin Gustafson som gör feriepraktik i NU-sjukvården.

Fredag 30 juni går flyttlasset för BUP slutenvård från Vänerviken i Vänersborg till nya tillfälliga lokaler i anslutning till psykiatri-entrén på NÄL.

Pressmeddelanden

Pressmeddelanden publiceras som nyheter. Bilder i nyheter kan få användas som pressbilder, men endast i samband med den nyhet där bilden publicerats. 

Ta kontakt med NU-sjukvårdens presstjänst.

Nyhetsarkiv NU-sjukvården

Vill du läsa fler nyheter från NU-sjukvården? I vårt nyhetsarkiv hittar du nyheter från och med sommaren 2016 och framåt. 


Till nyhetsarkivet

Senast uppdaterad: 2016-12-28 14:35