Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Trafikpåverkan NÄL 2-5 juli

Karta över avspärrningar på NÄL 2-5 juli

Den 2–5 juli påverkas trafiken på NÄL av ett byggprojekt. Det innebär att du som åker bil till förlossningen, vuxenpsykiatrisk akutmottagning och avdelning 28 måste åka en annan väg än vanligt, både in och ut på sjukhusets område. Följ orange vägvisning och respektera avspärrningarna.

Orsaken till trafikpåverkan är att den stora kranen som står vid operationsmodulerna ska demonteras. Av plats- och säkerhetsskäl stänger Västfastigheter av vägen mellan akutmottagningen och förlossningen, vuxenpsykiatrisk akutmottagning och avdelning 28 under denna period.

Så påverkas besökare till förlossning, vuxenpsykiatrisk akutmottagning och avdelning 28

Till förlossningen: Rekommenderas infart via vägen till huvudentrén, och sedan runt sjukhuset. Utfart via administrationscentrum. Följ orange pilar, se kartan.

Till vuxenpsykiatrisk akutmottagning och avdelning 28: Rekommenderas infart via vägen till huvudentrén, och sedan runt sjukhuset. Utfart via administrationscentrum. Följ orange pilar, se kartan.

Så påverkas besökare till akutmottagning och huvudentré

Till akuten: Påverkas inte. Infart och utfart ordinarie väg.

Till huvudentrén: Påverkas inte. Infart och utfart ordinarie väg.

Senast uppdaterad: 2021-06-28 08:04