Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nytt poddavsnitt: Emeline Champelovier Pitre

Våren 2017 flyttade Emeline Champelovier Pitre från Lyon i Frankrike för att arbeta som sjuksköterska på NÄL i Trollhättan. Hon berättar om hur det har varit att byta land och språk. På ett år har hon lärt sig utmärkt svenska genom Västra Götalandsregionens PLUS-program.

Emeline arbetar idag på avdelning 34 neonatalvård. I poddavsnittet berättar hon också om hur det är att arbeta med vården av sjukhusets allra minsta patienter.

Hur lyssnar jag på en podd?

En podcast (poddsändning, podradio eller pod) är ett enkelt sätt att prenumerera på ljud- eller videofiler via nätet. Via ett program eller en app, väljer du vad du vill lyssna på.

I NU-sjukvårdens podd mötet vi de som valt att arbeta i vården. När vi behöver dem. Dygnets alla timmar. Årets alla dagar.

Lyssna på iPhone/iPad

Du kan antingen använda appen Podcaster som följer med från start, eller ladda ned en app som exempelvis Acast eller Podbean från App Store. Sök efter NU-sjukvården i appen, så hittar du NU-sjukvårdens podd.

Lyssna på Android-telefon eller läsplatta

Ladda ned en app som exempelvis Acast eller Podbean från Google Play. Sök efter NU-sjukvården i appen, så hittar du NU-sjukvårdens podd.

iTunes

Acast

Podbean

Kontakt

Kommunikationschef 
Niklas Claesson
010-435 65 26
niklas.claesson@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2018-07-31 13:49