Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Jenny Johansson årets AT-handledare

Johan Klaar, ordförande i SYLF Nordvästra Götaland (Sveriges Yngres Läkares Förening) och ST-läkare inom internmedicin och akutsjukvård i NU-sjukvården, delade ut priset för årets AT-handledare till Jenny Johansson, specialistläkare på palliativa enheten i kirurgikliniken.

Motiveringen till utmärkelsen är:

"Jenny är en mycket bra handledare för oss AT-läkare. Hon ger AT-läkaren utrymme att själv prata med patienter, tänka kring patienters besvär, föreslå behandlingar och diskutera patienter på rond. Jenny låter oss också delta i och genomföra praktiska moment och anpassar dessutom detta efter vår egen erfarenhetsnivå. Jenny tar tillfällen till undervisning i det vardagliga arbetet. När man går till jobbet och har Jenny som handledare vet man att dagen kommer att bli lärorik och intressant vad som än dyker upp."

Om SYLF

Sveriges Yngre Läkares Förening, SYLF, är den näst största yrkesföreningen inom Sveriges läkarförbund och utgörs av ca 13 000 medlemmar som är läkare under vidareutbildning eller medicine studerande eller medicine kandidat som är verksam vid medicinsk teoretisk institution. 

Senast uppdaterad: 2018-06-07 10:40