Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kvinnokliniken samlad på ett ställe

Det råder spännande tider för NU-sjukvårdens kvinnoklinik. Sedan mitten av maj har kvinnokliniken samlats på ett ställe.

Att all slutenvård inom kvinnokliniken samlas innebär stora fördelar – både för patienter och personal.

– Fördelarna för patienterna är att vi kommer kunna erbjuda en kvinnosjukvård med fortsatt hög kvalitet. Vi tar hand om kvinnan från födsel till livets slutskede, säger Graciela Carlson, en av kvinnoklinikens avdelningschefer.

Det blir även enklare för personalen att kvinnokliniken samlas på samma ställe på NÄL. Med en samlad kvinnoklinik stärks samarbetena ytterligare mellan de olika avdelningarna och mottagningarna.

– Vi på kvinnokliniken kommer fortsätta att vårda kvinnor i livets alla skeenden med vår vision "Tillsammans för god vård och hälsa", säger Graciela Carlson.

Kvinnokliniken

I och med att kvinnokliniken har samlats på ett ställe har avdelning 65 Gynekologi bytt namn till Avdelning 35 Gynekologi- och antenatalvårdsavdelning. Avdelning 35 – BB har bytt namn till avdelning 37 – BB. 

Senast uppdaterad: 2018-01-21 10:07