Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Skärpta råd för att bromsa smittspridningen i Västra Götaland

Folkhälsomyndigheten har tillsammans med Smittskydd Västra Götaland beslutat att skärpa råden i Västra Götaland. Skärpningen i Västra Götaland görs för att stoppa den ökande smittspridningen av covid-19.

Läs mer på www.vgregion.se/covid-19

Swelife - Nyheter för Sveriges innovationsprogram inom life science 4/2016

Publicerad:

Ny bred hälsoutlysning i samarbete med Medtech4Health

Idag öppnar vi årets stora och breda utlysning Project proposals to improve health. Utlysningen är ett samarbete mellan Swelife och innovationsprogrammet Medtech4Health och har en total budget på 15 miljoner kronor, med 1 miljon kronor som maximalt stöd per projekt.

Vi söker nu samverkansprojekt med stor innovationspotential och idéer till lösningar som avsevärt förbättrar diagnos, prevention eller behandling av sjukdomar och andra tillstånd som kräver eller riskerar att kräva sjukvård. Utlysningen är öppen till den 27 januari 2017.

Läs mer på Swelife.se >

Gå direkt till utlysningen på Vinnova.se >

Nytt acceleratorprogram 2017:

Storsatsning på lovande innovationsbolag

Genom de första två årens utlysningar har Swelife delfinansierat ett fyrtiotal innovationsprojekt, alla med parter från minst två olika sektorer. Nu tar Swelife nästa steg och utlyser möjligheten för dessa projekt att söka upp till 5 miljoner kronor i vårt så kallade acceleratorprogram som öppnar våren 2017. Målet är att snabbare skapa livskraftiga bolag och få ut innovativa produkter till vården.

Läs mer >

Publicerad: