Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Skärpta råd för att bromsa smittspridningen i Västra Götaland

Folkhälsomyndigheten har tillsammans med Smittskydd Västra Götaland beslutat att skärpa råden i Västra Götaland. Skärpningen i Västra Götaland görs för att stoppa den ökande smittspridningen av covid-19.

Läs mer på www.vgregion.se/covid-19

Regionala FoU-medel för 2017

Publicerad: Uppdaterad:

Nu går det att söka Regionala FoU-medel för 2017 till patientnära forskning och utvecklingsarbete inom hälso- och sjukvård.

Regionala samarbetsprojekt

Detta ansökningstillfälle avser bidrag för 2017. Ansökningsperioden pågår och sista ansökningsdag är den 3 oktober 2016.

Länk till villkor för bidragen.

Forskning inom patientsäkerhetsområdet

Den treåriga satsningen på forskning avseende patientsäkerhet är avslutad. Vid detta ansökningstillfälle som avser bidrag för 2017 går det att söka fortsatta medel till tidigare beviljade projekt. Ansökningsperioden pågår och sista ansökningsdag är den 3 oktober.

Länk till villkor för bidragen

Ansökningsformulär och information om bidragen och ansökningsförfarandet hittar du på adress: www.researchweb.org/is/vgregion

Publicerad:
Uppdaterad: