Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Skärpta råd för att bromsa smittspridningen i Västra Götaland

Folkhälsomyndigheten har tillsammans med Smittskydd Västra Götaland beslutat att skärpa råden i Västra Götaland. Skärpningen i Västra Götaland görs för att stoppa den ökande smittspridningen av covid-19.

Läs mer på www.vgregion.se/covid-19

Nationell konferens om kliniska studier i Uppsala

Publicerad: Uppdaterad:

Välkommen till Nationell konferens om kliniska studier, en konferens för dig som arbetar inom akademi, industri, hälso- och sjukvård eller med regionutveckling. Konferensen erbjuder en plattform för dialog kring nationell samverkan för kliniska studier i Sverige och vänder sig till en bred målgrupp inom akademi, hälso- och sjukvård och industri.

Tema för konferensen i år är ”Pragmatiska patientnära studier - större, snabbare och smartare”.

Konferensen kommer att fyllas av föreläsare och seminarier som presenterar hur Sverige kan återta sin position som världsledande inom kliniska studier.

För andra året i rad arrangeras konferensen av Kommittén för kliniska studier, Vetenskapsrådet, i samarbete med Forum Sydost, Forum Norr, Forum Söder, Karolinska Trial Alliance, Gothia Forum och Forum Uppsala-Örebro (regional värd). UCR (Uppsala Clinical Research Center) är lokal arrangör för konferensen.

Läs mer och anmäl dig här: nkkf2016.se

Publicerad:
Uppdaterad: