Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Inbjudan till NVivo workshop

Nvivo är ett verktyg för kvalitativ dataanalys. Workshopen ger en introduktion och genomgång av grundläggande funktioner

* Högskolan Väst, Gustava Melins gata 2, 461 32 Trollhättan
* Fredagen den 22 november
* Anmälan till Ann Svensson, ann.svensson@hv.se

Ta med egen dator! Ni behöver ha NVivo på er dator inför denna workshop. Om man är anställd vid HV kan man ladda ner NIVivo här: https://www.hv.se/student/it-support/programvaror/nvivo/. Om man vill ha hjälp av ServiceCenter med nerladdningen så måste man vara på HV, annars kan man ladda ner programmet själv, oavsett var man befinner sig. 

Om man vill ladda ner NVivo och inte är anställd vid HV så finns det är möjligt att ladda ned en testversion från QSRinternational: https://www.qsrinternational.com/nvivo/home. Här finns också en del annat matnyttigt om NVivo.

Ha också gärna någon text eller annat kvalitativt material (transkribering el dyl) tillgängligt i datorn, som ni vill arbeta med under dagen.

Vi bjuds på förmiddags- och eftermiddagskaffe, samt lunch.  

Varmt välkomna!

 

 

Senast uppdaterad: 2019-11-19 15:32