Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Skärpta råd för att bromsa smittspridningen i Västra Götaland

Folkhälsomyndigheten har tillsammans med Smittskydd Västra Götaland beslutat att skärpa råden i Västra Götaland. Skärpningen i Västra Götaland görs för att stoppa den ökande smittspridningen av covid-19.

Läs mer på www.vgregion.se/covid-19

FoU-enheten inbjuder till kvällsföreläsning

Publicerad:

Torsdagen den 16:e februari, 18.00-19.00
Folkets Hus kulturhuset, Trollhättan,
Lokalen Clio 

Läkemedel är den vanligaste behandlingen för äldre. Mål är bättre aptit, ökad rörlighet, minskad fallrisk, och att orka ta del av social samvaro på äldre dagar. Många äldre behandlas med föråldrad läkemedelsbehandling. I snitt tar det 17 år innan rekommenderad behandling når äldre.

Forskning och utvecklings enheten (FoU- enheten) NU-sjukvården har inbjudit Maj-Britt Elmvik, leg. Apotekare som föreläsare att prata om vanliga frågor och dilemman för äldre när det gäller användning av läkemedel. Maj-Britt Elmvik har arbetat med läkemedel och äldre i 20 år och har stor erfarenhet i att ge bra råd om läkemedel till äldre.

Fri entré. Ingen föranmälan krävs.

Välkomna!

Publicerad: