Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Kliniska kunskapsstöd

Här finner du direktlänkar till våra kliniska kunskapsstöd.

Inom sjukhusets nätverk kommer du som anställd åt UpToDate utan inloggning. Följ bara länken nedan. Det finns även en direktlänk via Melior.

Om du vill använda UpToDate optimalt, föreslår vi att du skapar ett konto. Det gör du genom att klicka här och fylla i formuläret. Du kommer då åt UpToDate överallt. Om du inte vill skapa ett konto, men ändå använda UpToDate utanför sjukhusets nätverk, kan du använda vår proxylänk. Läs mer om Åtkomst utanför jobbet.

Vill du använda appen UpToDate måste du först skapa ett konto.

Efter första registreringen har du 90 dagars åtkomst till UpToDate. Därefter måste du logga in på ditt konto på en dator ansluten sjukhusets nätverk. Varje gång du gör detta får du 90 nya dagars åtkomst. Gör det därför gärna till en vana att logga in då och då när du är på jobbet.

Medibas är en kunskapsdatabas, med särskilt fokus på primärvård. Den primära målgruppen är allmänläkare, men Medibas riktar sig även till andra yrkesgrupper i primärvården som sjuksköterskor och sjukgymnaster. Medibas är dessutom relevant för andra specialiteter och professionella grupper inom hälso- och sjukvården.

Kontakt

Telefon: 010-435 69 40
Pga nedskärningar går det under hösten 2020 tyvärr inte att nå oss via telefon.

E-post: biblioteket.nu@vgregion.se


Senast uppdaterad: 2020-02-25 14:38