Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Medarbetarapp

Artikelbild
Medarbetarappen finns som app för mobilen och sida på webben.

I Medarbetarappen hittar du vakanta arbetspass och kan boka in dig, för att ta extrapass. Flera verksamheter i NU-sjukvården använder sig av lösningen. Det flesta pass är för sjuksköterskor, men det finns också pass för andra yrkeskategorier, som undersköterskor och barnmorskor.

Sedan den 12 december är NU-sjukvården i förhöjt beredskapsläge och behöver undersköterskor och sjuksköterskor för extrapass, bland annat på nyöppnade avdelning 62 och utskrivningsavdelning 54.

Klicka på ”Bläddra bland våra mottagningar”. Välj ”NU kirurgi”. Klicka på ”Intresseanmälan”. Där hittar du pass på avdelning 62.

Den 16 december till den 22 januari kan det i vissa verksamheter erbjudas extra ersättning, så kallade vinterersättning: 160 kronor för extrapass.

Du kan också anmäla ditt intresse för extrapass genom att mejla till rekryteringsenheten.nu@vgregion.se 

Så här gör du

Boka pass via appen

Boka pass via webben

Medarbetare inom NU-sjukvården som vill jobba extrapass på andra enheter måste alltid säkerställa det med sin närmaste chef.

Senast uppdaterad: 2023-01-03 16:17