Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Medicinsk sekreterare - semestervikariat 2023

Förvaltning: NU-sjukvården
Yrke: Läkarsekreterare/Vårdadministratör/Medicinsk sekreterare
Ort: Trollhättan/Uddevalla/Vänersborg
Anställningsform: Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Publicerad: 27 februari 2023
Sista ansökningsdag: 30 juni 2023
NU-sjukvården, Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg

Vi söker nu medicinska sekreterare som vill arbeta som semestervikarie hos oss i sommar!

NU-sjukvården
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. NU-sjukvården består av NÄL i Trollhättan som är ett komplett akutsjukhus, Uddevalla sjukhus som är ett avancerat sjukhus för planerad specialistvård samt Brinkåsen i Vänersborg som är en toppmodern vårdmiljö för psykiatrisk slutenvård. Patientbredden gör arbetet spännande och varierande.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll.

NU-sjukvården söker medicinska sekreterare för semestervikariat på Uddevalla sjukhus och NÄL i Trollhättan.

Kvalifikationer
Du har godkänd vårddokumentationsutbildning till medicinsk sekreterare eller tar din examen från en vårddokumentationsutbildning i maj/juni.

Din personliga lämplighet värderas högt och vi söker dig som kan uttrycka dig mycket väl i både tal och skrift och är mån om ett gott bemötande, både mot patienter och medarbetare. Du är strukturerad, noggrann och stresstålig.

Övrigt
Våra enhetschefer intervjuar och anställer fortlöpande under hela ansökningstiden. Vi vill därför att du söker redan nu!

Vi vill att du bifogar dina betyg/examensbevis från vårddokumentationsutbildning i din ansökan. Har du en pågående utbildning? Då vill vi att du bifogar betyg/studieintyg från dina pågående studier.

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Senast uppdaterad: 2018-07-24 11:39