Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

AT-läkare NU-sjukvården

Förvaltning: NU-sjukvården
Yrke: AT-läkare
Ort: Trollhättan/ Uddevalla
Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader
Publicerad: 27 januari 2020
Sista ansökningsdag: 4 mars 2020
NU-sjukvården, AT-klinik

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Vi erbjuder dig 18 månaders tjänstgöring fördelat mellan NÄL och Uddevalla sjukhus samt vårdcentralerna i Uddevalla. Norra Bohuslän, Dalsland eller Göta älvdalen. 

En AT-chef ansvarar för samtliga AT-läkare. AT-kliniken består av cirka 90 medarbetare. Vårt område har en spännande geografisk variation, vilket innebär att du kan önska att arbeta i tätort, småstad, landsbygd, skogsbygd eller kustnära vid din vårdcentralsplacering.

NU-sjukvården rekryterar under våren cirka 26 block med start i augusti och i november.

Vi kommer att ge möjligheten att erbjuda två personer en AT-tjänst som pedagogisk AT, det innebär att AT-tiden blir cirka 19 månader.     

AT i NU-sjukvården innehåller tjänstgöring på opererande specialiteter, internmedicinska specialiteter, psykiatri och allmänmedicin. Du har möjlighet att välja en valfri period på cirka fyra veckor inom internmedicinska- eller opererande specialiteter.

Din tjänstgöring börjar med en introduktionsperiod inklusive röntgen, simulering i vårt utbildningscentrum och hjärt- och lungräddning.
AT-tjänsten innefattar ledarskapsutbildning samt möjlighet att delta på regionalt AT-forum och AT-stämman. Du deltar även i flertalet utbildningsdagar som sker löpande, och du får också möjlighet att medverka på en AT-resa.

Som AT-läkare hos oss erbjuds du även:
-Förbättringsprojekt inom valfritt område
-Ultraljudsundervisning av flera specialiteter
-Simuleringsövningar
-Klinikundervisning 
-Stöttning av forskningsmöjligheter
-Goda möjligheter till ST
-God sammanhållning med regelbundna aktiviteter


Två gånger om året firar vi alla färdiga AT-läkare!

Intervjuer kommer att ske i vecka 11.

Kvalifikationer
Läkarexamensbevis ska vara klart innan tillträdesdag alternativt beslut från Socialstyrelsen att fullgöra AT. 
Erfarenhet av arbete som läkare, forskning och handledning/utbildning är meriterande.
Kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt Europeiska referensramen för språk.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bifoga skriftliga referenser och betyg för tjänstgöring som läkare samt svenskt eller nordiskt läkarexamensbevis, Socialstyrelsens tillstånd att fullgöra AT alternativt studieintyg. 

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Senast uppdaterad: 2019-10-22 13:52