Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronapandemin medför flera tillfälliga förändringar inom NU-sjukvården, exempelvis vad gäller besök på sjukhuset och verksamheten på vissa enheter.  Läs mer på NU-sjukvården samlingssida om coronavirus

Är du utbildad inom vård och vill hjälpa till i NU-sjukvården?

Förvaltning: NU-sjukvården
Yrke: Sjuksköterska, grundutbildad
Ort: Trollhättan/Uddevalla
Anställningsform: Säsongsanställning
Publicerad: 15 maj 2020
Sista ansökningsdag: 12 juni 2020
NU-sjukvården, Ledningskansli

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

NU-sjukvården söker extrapersonal!
Med anledning av rådande coronasituation söker vi nu vårdpersonal som kan arbeta extra vid behov. Vi söker framförallt personer som har utbildning inom vård som exempelvis sjuksköterskor, läkare, undersköterskor, biomedicinska analytiker med mera. 

Är du intresserad av att hjälpa oss? Skicka då in en intresseanmälan genom att besvara ett antal urvalsfrågor nedan samt bifoga en kort beskrivning om dig själv innehållande:

  • Vem du är
  • Vad du har för utbildning
  • Tidigare erfarenheter


Tack för din insats!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Senast uppdaterad: 2019-10-22 13:52