Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Biomedicinsk analytiker - semestervikariat 2020

Förvaltning: NU-sjukvården
Yrke: Biomedicinsk analytiker
Ort: Trollhättan och Uddevalla
Anställningsform: Visstidsanställning kortare än 3 månader
Publicerad: 9 december 2019
Sista ansökningsdag: 31 mars 2020
NU-sjukvården, Område III, Laboratoriemedicin

Vi söker nu biomedicinska analytiker som vill arbeta som semestervikarier hos oss i sommar!

NU-sjukvården
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. NU-sjukvården består av NÄL i Trollhättan som är ett komplett akutsjukhus, Uddevalla sjukhus som är ett avancerat sjukhus för planerad specialistvård samt Brinkåsen i Vänersborg som är en toppmodern vårdmiljö för psykiatrisk slutenvård. Patientbredden gör arbetet spännande och varierande.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans är vi cirka 5 500 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll.

NU-sjukvården söker legitimerade biomedicinska analytiker eller studenter för sommarvikariat. Vi har vikariat inom klinisk fysiologi, klinisk kemi, klinisk mikrobiologi, transfusionsmedicin och på patologen både på Uddevalla sjukhus och Norra Älvsborgs Länssjukhus (NÄL) i Trollhättan.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du är intresserad av någon av våra verksamheter! 

  • Anneli Malm, Avdelningschef Klinisk Mikrobiologi, 010-435 30 33
  • Monica Lindahl, Avdelningschef Transfusionsmedicin, 010-435 30 21
  • Ann-Sofie Lundh, Avdelningschef Klinisk kemi, 010-435 27 03
  • Jonas Sundgren, Avdelningschef Klinisk kemi, 010-435 27 10
  • Mariette Styrenius, Avdelningschef Patologen, 010-435 28 31
  • Thomas Ehn, Enhetschef Klinisk Fysiologi, 010-435 25 98

Kvalifikationer
Legitimerad biomedicinsk analytiker.

När det gäller Klinisk mikrobiologi, Klinisk kemi och Patologen anställer man även studenter som läst 1 eller 2 år på utbildningen.

För vikariat på Transfusionsmedicin och Klinisk fysiologi ska man vara legitimerad biomedicinsk analytiker.

Övrigt
Våra avdelningschefer intervjuar och anställer fortlöpande under hela ansökningstiden. Vi vill därför att du söker redan nu!

Välkommen med din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Senast uppdaterad: 2019-10-22 13:52