Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Jobba på ortopedikliniken

Ortopedikliniken har två mottagningar (Uddevalla/NÄL), OTA ortopedteknisk avdelning, samt tre vårdavdelningar; avdelning 4, avdelning 52 och avdelning 55:

Avdelning 4  är vår elektiva avdelning och finns på Uddevalla sjukhus.

Avdelning 52  är en akut ortopedisk kirurgavdelning med geriatrisk inriktning, också kallad GOA. De flesta av patienterna på avdelning 52 vårdas efter fraktur på höft, lårben eller bäcken. Patienter som amputeras vårdas också här. Då många av våra patienter är multisjuka har vi tillsammans en bred medicinsk kunskap.

Avdelning 55  är vår akutavdelning på NÄL där vi vårdar patienter med akuta ortopediska skador som ryggskador, frakturer på arm/höft/fotled eller andra skador på rörelseorganen. Avdelningen har direktintag från akuten dygnet runt.

Vi har ett omväxlande arbete där arbetsuppgifterna kretsar runt pre- och postoperativ omvårdnad. Hos oss finner du en arbetsgrupp med teamkänsla och vi arbetar i ett fartfyllt och spännande verksamhetsområde.

I vår arbetsgrupp respekterar, stöttar och lär vi av varandra och vi tar alltid vara på patientens delaktighet i vårdens processer. Som sjuksköterska på vår avdelning får du ta många egna beslut samtidigt som du har trygga kollegor att bolla idéer med. Vi arbetar i ett tvärprofessionellt team tillsammans med läkare, undersköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kurator och en farmaceut.


Vill du bli en del av oss? 

Vi söker nu sjuksköterskor till avdelning 52 och avdelning 55 på NÄL. Vi hoppas att just du vill bli en av oss!

Vi söker dig som är intresserad av ett personcentrerat arbetssätt och som vill vara med och påverka ortopedens fortsatta utveckling. För att du ska trivas ser vi att du som söker trivs med fart och fläkt och du har inga problem med att hantera stressiga situationer. Vi ser gärna att du är en person som har en god samarbetsförmåga, lösningsorienterad, patientfokuserad och att det är en självklarhet för dig att bidra med ett gott humör på arbetsplatsen.

Till jobbannons, sjuksköterska avdelning 52

Till jobbannons, sjuksköterska avdelning 55

Vad kan vi erbjuda dig på ortopedikliniken? 
För oss är det jätteviktigt att du känner dig trygg i din yrkesroll. Du kommer därför att få en grundlig introduktion när du börjar hos oss. När du fått mer erfarenhet erbjuds du möjlighet till kompetensutveckling, bland annat genom kurser som specialiserar sig på ortopedi och kirurgi på Högskolan Väst

Vi erbjuder mentorskapsprogram, där du får en mentor som du kan bolla idéer med. Som nyutbildad sjuksköterska kommer du även att ingå i NU-sjukvårdens Kliniska Basår, som du kan läsa mer om här.

Vi jobbar för en god arbetsmiljö, karriärsutveckling och ett gott medarbetarskap.

Senast uppdaterad: 2019-07-09 08:15