Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Klinisk utbildning för läkarstuderande

Du som är läkarstuderande vid Sahlgrenska akademin har möjlighet att göra din kliniska utbildning i NU-sjukvården. I mån av plats erbjuder vi även plats för läkarstuderande vid andra universitet.

Hos oss får du en inblick i många olika områden och specialiteter. Genom de utbildningsaktiviteter du deltar i under din kliniska utbildning och den handledning och undervisning vi ger dig får du goda möjligheter att utveckla din kompetens som blivande läkare.  

Utvärdering

Vi önskar att alla läkarstudenter som gör sin kliniska utbildning i NU-sjukvården fyller i en webbenkät innan avslutad placering. På så sätt hoppas vi kunna förbättra utbildningen för framtida läkarstudenter.

För att få tydliga resultat har vi olika länkar för de olika kurserna. För dig som läser kirurgikursen ser vi gärna att du besvarar både kirurgins och anestesins webbenkät.

Anestesi

Barn- och ungdomsmedicin

Gynekologi och obstetrik

Internmedicin

Kirurgi

Ortopedi

Kontakt

Beatrice Berter, övergripande studierektor för läkarutbildning i NU-sjukvården
Telefon: 010-435 22 85
E-post: Beatrice.Berter@vgregion.se

Rekryteringsenheten i NU-sjukvården
E-post: rekryteringsenheten.nu@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2016-10-10 11:30