Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Sjukhusentréerna öppna igen från 1 juli

Den 1 juli öppnas sjukhusentréerna igen. De låstes den 16 mars 2020 på grund av coronapandemin. Men det råder fortfarande besöksförbud på både NÄL, Uddevalla sjukhus och Brinkåsen.

I och med förändringarna tas de entrévärdar och väktare som funnits på plats utanför sjukhusen bort. Det innebär att besökare får tillgång till sjukhusets allmänna ytor och att entréerna återgår till ordinarie öppettider. Akuta besök hänvisas till akutmottagningen på NÄL i Trollhättan.

Öppettider i sjukhusets entréer

Avdelningar låsta

Även om det görs ändringar i entréerna, kommer besökare inte in i verksamheternas lokaler. Avdelningar är låsta. Mottagningarna kan hållas öppna när de tar emot patienter.

Besöksförbudet kvar

Dessutom gäller fortfarande besöksförbudet i NU-sjukvården. Det betyder att besökare med symtom på hosta, feber, halsont eller andra luftvägsinfektioner inte ska vistas på sjukhuset.

Närstående/ledsagare tillåts endast besöka inneliggande patienter, eller följa med en patient till ett mottagningsbesök, efter överenskommelse med verksamheterna.

Senast uppdaterad: 2020-07-08 15:40