Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Uppdaterad information om coronavirus covid-19

Har du symtom som hosta, andningsbesvär eller feber – undvik besök på sjukhuset. Besöksförbud gäller på samtliga avdelningar. Läs mer på NU-sjukvården samlingssida om coronavirus

Känner du dig orolig, läs på Folkhälsomyndigheten.se eller ring 11313. Behöver du råd vid egen sjukdom, läs på 1177.se eller ring 1177.

Stängda entréer på sjukhusen

På grund av spridningen av coronavirus har NU-sjukvården från och med måndag 16 mars 2020 och tills vidare beslutat att stänga entréerna på NÄL och Uddevalla sjukhus.

Besökare släpps endast in via sjukhusets huvudentré, efter kontroll av sjukhuspersonal. Akuta besök hänvisas till akutmottagningen på NÄL i Trollhättan. Medarbetare kan passera in genom de sidoingångar som normalt används, men endast med passerkort.

Öppettider i huvudentrén på NÄL och Uddevlla sjukhus: alla dagar kl. 06-18 (öppet för patienter och anhöriga från kl. 07).

Besökare till förlossningen, NÄL: använd porttelefonen som finns vid denna entré.

Besökare till psykiatriakuten, NÄL: använd porttelefonen som finns vid denna entré.

Senast uppdaterad: 2020-03-18 16:14