Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Uppdaterad information om coronavirus covid-19

Har du symtom som hosta, andningsbesvär eller feber – undvik besök på sjukhuset. Besöksförbud gäller på samtliga avdelningar. Läs mer på NU-sjukvården samlingssida om coronavirus

Känner du dig orolig, läs på Folkhälsomyndigheten.se eller ring 11313. Behöver du råd vid egen sjukdom, läs på 1177.se eller ring 1177.

Besöksförbud

Från och med den 13 mars 2020 och tills vidare är det besöksförbud på samtliga avdelningar på NÄL, Uddevalla sjukhus och Brinkåsen.

Förbudet gäller besök till inneliggande patienter samt medföljande till patienter som ska till sjukhuset (undantag görs enligt respektive verksamhets bedömning om patientens tillstånd kräver en närvarande anhörig). 

Besök som gäller graviditet och förlossning

Observera att patienter som är kallade till sjukhuset ska komma till sin bokade tid om de inte får något annat besked, under förutsättning att de inte har symtom på luftvägsinfektion.

Mer om besöksförbudet 

Senast uppdaterad: 2020-03-18 16:14