Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Coronapandemin medför flera tillfälliga förändringar inom NU-sjukvården, exempelvis vad gäller besök på sjukhuset och verksamheten på vissa enheter.  Läs mer på NU-sjukvården samlingssida om coronavirus

BUP, neuropsykiatriskt team

Kontaktuppgifter

Telefon

Växeltelefon

Öppettider

måndag - torsdag 8:00 - 16:30
fredag 8:00 - 14:00

Besöksadress

Fjällvägen 9
451 53 Uddevalla
Målpunkt A plan 6

Vägbeskrivning

Uddevalla sjukhus. Avfart Fjällvägsmotet från riksväg 44. Se vidare skyltning inom sjukhusområdet. Information kollektivtrafik: www.vasttrafik.se

Västtrafik - reseplaneraren

Postadress

Neuropsykiatriskt team
Fjällvägen 9
451 80 Uddevalla

NU-sjukvårdens neuropsykiatriska team för barn och unga är ett specialistteam inom barn- och ungdomspsykiatriska kliniken.

Söka vård hos oss

Det neuropsykiatriska teamet behandlar barn och ungdomar i åldrarna 6-18 år, utan kognitiv funktionsnedsättning, som har diagnosen autism. Vi tar även hand om barn och ungdomar med annan form av utvecklingsrelaterad funktionsnedsättning (utan kognitiv funktionsnedsättning), som är i behov av omfattande och samordnade insatser.

Vi som arbetar här

På neuropsykiatriskateamet arbetar kurator, psykolog, läkare, sjuksköterska, specialpedagog, arbetsterapeut, logoped och dietist i team runt barnet och dess familj.


Senast uppdaterad: 2019-08-20 13:26