Avdelning 3 - urologi, allmänkirurgi

Kontaktuppgifter

Telefon

Växeltelefon

Besökstider

mån - sön 13:00 - 19:00

Besöksadress

Fjällvägen 9
451 53 Uddevalla
Målpunkt A Plan 3

Vägbeskrivning

Uddevalla sjukhus. Avfart Fjällvägsmotet från riksväg 44. Se vidare skyltning inom sjukhusområdet. Information kollektivtrafik: www.vasttrafik.se

Västtrafik - reseplaneraren

Postadress

Avdelning 3 urologi/kirurgi Uddevalla Sjukhus
Fjällvägen 9
451 80 Uddevalla

Avdelning 3 är en kirurgavdelning med 24 vårdplatser. Här vårdas patienter med sjukdomar i urinvägarna (urologi), bröst och ögon.
Vi bedriver både akut och planerad vård dygnet runt.
På jourtid finns ögonakuten hos oss.

Tänk på att undvika starka dofter som parfymer och blommor då du besöker
din närstående.

Din vistelse hos oss

I kallelsen som kommer inför det planerade besöket på avdelningen framgår den information du som patient behöver veta om särskilda förberedelser, till exempel anmälan i centralreceptionen, fasta etcetera.

Om du vårdas för en akut åkomma träffar du varje dag rondande läkare som planerar och ordinerar behandling och åtgärd, som sedan utförs av läkare, sjuksköterska, undersköterska eller annan personalkategori.

Om du varit på avdelningen som dagpatient, till exempel för inbokad blodtransfusion betalar du för besöket när du anmäler dig i centralreceptionen. Faktura för inneliggande vårdtid kommer på posten.

Om du står på ögondroppar, insulin eller något för dig specifikt läkemedel får du gärna ha dem med dig, likaså om du har apodospåsar.

På avdelningen serveras alla måltider som levereras direkt från sjukhusköket. Du erbjuds frukost, lunch, middag och kvällsfika. Därutöver finns alltid tillgång till kaffe och te, även för närstående.

Du kan använda din egen mobiltelefon på avdelningen. Trådlöst nätverk finns. Det heter VGR-publikt.

Vi som arbetar här

Under din vistelse kan du träffa läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnast, kurator och studenter.

Ansvariga för avdelningen

Helena Berg Perslow, avdelningschef
Telefon: 010-435 00 31
E-post: E-postadress

OBS! E-post bör inte användas för kommunikation som handlar om patientärenden. E-post som skickas till NU-sjukvården diarieförs och blir allmän handling, och kan komma att begäras ut med hänvisning till offentlighetsprincipen.


Senast uppdaterad: 2018-05-05 08:59